Subway

Subway är en amerikansk kedja som startades år 1965 i Bridgeport, Connecticut.
"Subway är världens största sandwichkedja med över 30 656 restauranger i mer än 88 länder" Varje år öppnas det ungefär 1100 nya "subwarestauranger".


Bild:Nermina Teminovic

Jag åt på Subway i Malmö och blev väldigt nöjd. Man får själv bestämma precis hur man vill ha sin Sandwich och denna görs i ordning framför en. Jag tycker att själva beställandet är fascinerande. Man börjar med att bestämma vilket bröd man vill ha och man kan välja mellan att få Sandwichen varm eller kall.

Man väljer mellan följande bröd:

  • Ljust bröd
  • Ljust bröd med parmesan oregano topping
  • Ljust bröd med sesamfrö topping
  • Mörkt bröd
  • Mörkt bröd med "honey oat" topping

  • Jag själv valde nummer två och det var verkligen ett supergott bröd! Mycket knaprigt och smakrikt. Sedan väljer man om man vill ha sin suway 15 cm eller 30 cm lång. Och därefter väljer man vad man vill ha i sin Sandwich och hur man man väljer att kombinera denna. Man kan välja tex att få kyckling eller köttbullar sin Sandwich. Vad det gäller grönsaker är urvalet mycket stort: Isbergsallad, tomat, saltgurka, färsk gurka, grön paprika, röd lök, oliver & jalapenos kan man bland annat välja mellan. Man kan även välja mellan flertal såser till sin Sandwich, jag valde vitlök och den var jättegod!

    Det var verkligen supergott och detta är ett ställe som jag kommer besöka mer än en gång! Dock tyckte jag att det var ganska kallt där jag satt och jag frös hela tiden.Personalen var inte heller den trevligaste eftersom att de blev sura bara för att jag glömde säga att jag ville ha min sandwich varm. Men vad det gäller maten så rekommenderar jag verkligen Subway!

    (Klicka på bilderna)
       
    Bilder: Nermina Teminovic

    Skrivet av: Nermina Teminovic
    Källa: http://www.subwayeatfresh.se/meny.asp?intShow=sub


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0